Training ‘Bordje Vol’

KEaRN Steunpunt Mantelzorg geeft Training ‘Bordje vol’

Zorg jij voor een ander? En merk je dat ‘jouw bordje’ aardig vol begint te raken? De training ‘Bordje Vol’ helpt je spelenderwijs in te schatten welke activiteiten energie opleveren, energie kosten, en maakt concreet waar in het sociale netwerk naar hulp gezocht kan worden. Deze training geeft veel inzicht en tegelijkertijd ook steun voor de toekomst.

KEaRN Steunpunt Mantelzorg biedt de training aan op woensdag 4 november. De training wordt gegeven door een docent van WeHelpen. De training is voor iedereen die voor een ander zorgt en waarvan ‘het bordje wel eens vol zit of dreigt te raken’.

Woensdag 4 november
09.30 – 12.30 uur
Glinstra State in Burgum

Opgave kan tot maandag 19 oktober via mantelzorg@kearn.nl of via 0511 – 465200 (tussen 09.30 en 12.00 uur). Deelname is GRATIS en voor iedereen die zorgt voor een ander en woonachtig is in Achtkarspelen of Tytsjerksteradiel.

In november organiseert KEaRN de Maand van de mantelzorg. Deze hele maand is er extra aandacht voor mensen die zorgen voor een ander of zorg hebben over een ander. Er worden diverse (online) activiteiten georganiseerd, deze training is er één van. Bent of kent u een mantelzorger? Kijk eens op www.mantelzorg-kearn.nl . Hier vindt u meer informatie over wat KEaRN Steunpunt Mantelzorg voor u kan betekenen. Natuurlijk kunt u ook telefonisch contact opnemen via 0511 – 465200 (tussen 09.30 en 12.00 uur). Wat u doet is heel speciaal, u hoeft het niet alleen te doen.