Buurtkamer Burgum van start

Na het succes van de Buurtkamer in De Westereen en Dokkum opent op maandag 15 april de Buurtkamer ook in Burgum haar deuren. In de Buurtkamer staat elkaar ontmoeten in een ontspannen sfeer centraal.
Iedere week is de Buurtkamer op maandagochtend geopend van 9.30 tot 12.00 uur en op woensdagmiddag van 14.00 tot 16.30. Je vindt de Buurtkamer in Glinstra State (Freek Bosgraafstaat 18 in Burgum). Er staan regelmatig activiteiten op de planning, zoals een bingo, een creatieve activiteit of een lezing. Even langskomen voor een kopje koffie en een praatje? Ook dat is prima.


In de Buurtkamer gaat het om contact met de ander, ergens bij horen, een plek hebben waar je naartoe kunt, waar je meedoet met anderen. Een plek waar je niet verplicht elke week naar toe hoeft, maar zeker iedere week welkom bent. Waar je binnen kunt lopen, maar ook weer naar huis kunt gaan wanneer je dit wilt.


De Buurtkamer in Burgum is een initiatief van inwoners, KEaRN en Stichting AanZet. Met elkaar en samen met andere organisaties wordt er vorm gegeven aan de Buurtkamer.

Voor meer informatie: neem contact op via 06 – 24781330 of e-mail naar info@debuurtkamer.com.

De feestelijke opening van De Buurtkamer vindt plaats op 8 mei, maar u bent al vanaf 15 april welkom!