Uppie in Burgum

Op 21 februari In je Uppie themagesprek over spijt in Burgum

“Prachtig. Zo zie je eens een andere kant van jezelf en van elkaar. Het lucht op en zet me aan om er es wat vaker over te praten.”
Dat zei Jannie (74) na een In je Uppie gesprek in Leeuwarden.

Op 21 februari organiseert KEaRN in samenwerking met UP! een In je Uppie gesprek in Burgum. U kunt van 14.00 – 16.00 uur aanschuiven in Glinstrastate. Kom gerust langs. Wij zorgen voor koffie en iets lekkers. Er zijn geen kosten aan verbonden.

Soms loop je in je eentje te piekeren over van alles en nog wat. Dan kan het fijn zijn om eens met leeftijdsgenoten van gedachten te wisselen. Dat kan. In je Uppie is een ontspannen themagesprek met leeftijdsgenoten, waarbij we het hebben over belangrijke onderwerpen die ertoe doen als je ouder wordt. Centraal staan thema’s die normaal gesproken niet zo vaak aan de orde komen, zoals spijt, afscheid of familie. Het zijn geen ‘zware’ gesprekken, we hebben het er gewoon eens over. Een luisterend oor aan tafel biedt herkenning, inspiratie en steun, zo merken wij.

Wat is UP!
UP! biedt een frisse blik en inspiratie rond het thema ouder worden, met ruimte voor scherpe randjes en veel moois in o.a. maandelijkse UP! talkshows. Bekende en onbekende gasten vertellen hoe zij het avontuur van ‘ouder worden’ aanpakken. Daarnaast organiseert ze de In je Uppie gesprekken, rond thema’s die niet zo vaak aan de orde komen, zoals spijt, afscheid of familie.
Kijk voor meer informatie op www.upinnederland.nl en volg @UPinNederland op social media.

Contactpersoon bij KEaRN:

Frouwina van Dekken (06-10287632 of frouwina.van.dekken@kearn.nl)