de Buurtkamer

De Buurtkamer staat voor elkaar ontmoeten in een ontspannen sfeer. Een plek waar je naar toe kunt gaan om andere mensen te ontmoeten. Iedereen is welkom. Een bakje koffie/thee kost maar €0,50 en als het je leuk vindt kun je deelnemen aan een activiteit. De ene keer is er bingo, de andere keer gaan we creatief aan de slag of bijvoorbeeld sjoelen. Zo wordt er voor iedereen iets leuks georganiseerd. Ideeën zijn altijd welkom en als je het leuk vindt mag je meehelpen om de activiteit te organiseren. In de Buurtkamer kunnen mensen contacten opdoen, gezelligheid vinden en vrijwilligerswerk doen.

Je vindt de Buurtkamer in Burgum, Dokkum, Kollum en de Westereen.

De Buurtkamer in Burgum is iedere maandagochtend en woensdagmiddag te vinden in Glinstra State te Burgum.

Verbinden
Er wordt invulling gegeven aan de Buurtkamer door verbindingen te maken. Samen met de bezoekers, samen met de vrijwilligers. Verbindingen met lokale ondernemers en verbindingen met andere organisaties.

Altijd op de hoogte
Blijf op de hoogte via de Facebookpagina van de Buurtkamer of kijk op debuurtkamer.com . Op Facebook wordt regelmatig informatie geplaatst rondom activiteiten. Via de website kun je aangeven dat je ook graag per mail op de hoogte gehouden wilt worden van ontwikkelingen.

De Buurtkamer in Burgum is een samenwerking tussen KEaRN Welzijn en AanZet.